ЖУМУРТКА МЕНЕН КУУРУЛГАН БАЛЫК
Керектелүүчү азыктар:
Балык – 1 килограмм
Сүт – 1 стакан
Лимон – 1 даана
Жумуртка – 1 даана
Ун – 50 грамм
Өсүмдүк майы – 100 грамм
Татымына жараша туз
КЕСМЕ КОШУЛГАН УХА
Керектелүүчү азыктар:
Балык – 700 грамм
Картошка – 3 даана
Пияз – 1 баш
Помидор – 2 даана
Кесме – 50 грамм
Суу – 400 грамм
Укроп, көк пияз – 2-3 талдан
Татымына жараша туз, кызыл мурч
ФОЛЬГАГА ОРОЛГОН БАЛЫК
Керектелүүчү азыктар:
Балык (окунь, треска, форель) – 700 грамм
Зайтун майы – 2 аш кашык
Сарымсак – 1-2 тишче
Укроп – 3-4 талдан
Лавр жалбырагы – 1 даана
Лимон – 1 даана
Татымына жараша туз, татымалдар
ДЫМДАЛЫП БЫШЫРЫЛГАН БАЛЫК
Керектелүүчү азыктар:
Балык (орточо көлөмдөгү форель) – 1 даана
Пияз – 5-6 баш
Өсүмдүк майы – 50 грамм
Лавр жалбырагы –3 даана
Райкан – 4-5 тал
Татымына жараша туз
Сүйүн Кулматова
kenesh@super.kg