Узун, кыска, жалпак, түтүкчө, спираль, үлүл, бантик, кесме түрүндө... Бул макарон азыктарына таандык мүнөздөмө. Бүгүнкү күндө ашканабыздан анын жок дегенде эки түрүн таба алабыз. Келиңиз, макарон азыктарынан түрлөп тамак жасайлы.
ПОМИДОР ШИРЕСИНДЕГИ ПЕННЕ
30 мүнөт 2 порция
Керектелүүчү азыктар:
Даярдоо ыкмасы:
Керектелүүчү азыктар:
Даярдоо ыкмасы:
«КУШ УЯСЫ»
40 мүнөт 4 порция
Керектелүүчү азыктар:
Даярдоо ыкмасы:
Италиялык ашпоздордун сыры:
Дамира Арстанова
kenesh@super.kg