КРУАССАН
Керектелүүчү азыктар:
Ун – 2 стакан
Жумуртка – 2 даана
Өсүмдүк майы – 2 аш кашык
Каймак май – 150 грамм
Сүт – 1 стакан
Кумшекер – 40 грамм
Туз – 1 чай кашык
Ачыткы – 7 грамм
Даярдоо ыкмасы:
АЛМА ГАЛЕТАСЫ
Керектелүүчү азыктар:
(Камыры үчүн)
Ун – 160 грамм
Кумшекер – 15 грамм
Каймак май – 65 грамм
Көбүрткүч – 5 грамм
Жумуртка – 1 даана
Туз – 1 чымчым
Суу – 30 миллилитр
Туурамжы үчүн:
Алма – 330 грамм
Бал – 1,5 аш кашык
Корица – 1 чай кашык
Манна акшагы – 2 чай кашык
Даярдоо ыкмасы:
АЛМУРУТ ДЕСЕРТИ
Керектелүүчү азыктар:
Алмурут – 750 грамм
Рикотта сыры – 150 грамм
Грек жаңгагы – 5 даана
Бал – 2 аш кашык
Даярдоо ыкмасы:
ЖҮГӨРҮ ҮЛПҮЛДӨГҮНӨН ТОРТ
Керектелүүчү азыктар:
Жүгөрү үлпүлдөгү – 100 грамм
Желатин – 10 грамм
Суу – 50 миллилитр
Кара шоколад – 100 грамм
Ак шоколад – 100 грамм
Каймак май – 70 грамм
Быштак – 200 грамм
Ванилин кумшекери – 10 грамм
Кумшекер – 1 аш кашык
Сүт – 100 миллилитр
Мөмө-жемиш – 200 грамм
Даярдоо ыкмасы:
Дамира Арстанова