Кондитер “Үч шоколад” тортун жасоо сырларын бөлүшөт

Үч шоколад тортунун негизин түзгөн желатинден жасалган мусс Францияда Людовик 14түн убагында жасалып башталган. Бирок ал убакта бул даамды ак сарайдагылар гана тата алчу. Андан 2 кылым өткөн соң көпчүлүккө жеткиликтүү сүйүктүү десертке айланды. Ал эми үч шоколад торту орус ашпоздорунун чеберчилиги менен өзгөчөлөнүп чыга келди. Мындай тортту үйдөн да жасоого болот. Кантип экенин кондитер, футблогер Айпери Медетова айтып берди.
Макаланы толугу менен “Супер-Инфонун” 2-февралда чыккан жаңы - №1104 санынан окуй аласыз.

РУБРИКАДАГЫ СОҢКУ КАБАРЛАР
Архив
Комментарийлер (0)
БАШКЫ БЕТ
СОҢКУ КАБАР
СУПЕР-ИНФО
SUPER.KG ВИДЕО
МЕДИА-ПОРТАЛ
Кинозал
ЖЫЛНААМА
Суперстан