Келиңиз, компот жасайлы

Мөмө-жемишти кайнатуудан даярдалган суусундукту 18-кылымга чейин кайнатма деп эле келишсе, андан кийин француздардын компот (compote) сөзү менен алмашкан. "Жемиш боткосу" дегенди түшүндүргөн компот кышы-жайы дебей суусун кандырып, сергитет. Береке төгүлгөн учурдан пайдаланы кышкыга компот даярдап жаткан кожойкелерге сыноодон өткөн рецепттерди сунуштайбыз.
Макаланы толугу менен “Супер-Инфонун” 9-августта чыккан жаңы – №1131 санынан окуй аласыз.

РУБРИКАДАГЫ СОҢКУ КАБАРЛАР
Архив
Комментарийлер (0)
БАШКЫ БЕТ
СОҢКУ КАБАР
СУПЕР-ИНФО
SUPER.KG ВИДЕО
МЕДИА-ПОРТАЛ
Кинозал
ЖЫЛНААМА
Суперстан