Лагман жана анын түрлөрү

Лагманды жактырбагандар жок болсо керек, бирок окшоштура албай жаткандар бар. Бирде камыры ойлогондой болбой калса, бирде соусу окшошпой калат. Бул учурларды эске алуу менен ашпоздун кеңешине кайрылдык. 10 жылдан ашык тажрыйбасы бар ашпоз
Ырыс Зарылбеков лагман даярдоонун сырлары менен бөлүштү.

Макаланы толугу менен “Супер-Инфонун” 19-апрелде чыккан жаңы - №1115 санынан окуй аласыз.

РУБРИКАДАГЫ СОҢКУ КАБАРЛАР
Архив
Комментарийлер (0)
БАШКЫ БЕТ
СОҢКУ КАБАР
СУПЕР-ИНФО
SUPER.KG ВИДЕО
МЕДИА-ПОРТАЛ
Кинозал
ЖЫЛНААМА
Суперстан