Кыям кайнатуунун сырлары

Кыям – кыш, жаз мезгилинде жайдын даамын чакырган десерттердин бири. Дасторкон үстүндө кызылы кызыл, сарысы сары болгон, эзилбеген кыямды көрүп кожойкенин иш билгилигине суктанса болот. Ошондой кыямдарды кайнаткан кожойкелерден суралган кеңеш менен кошо кыям түрлөрүн сунуштайбыз.
Макаланы толугу менен “Супер-Инфонун” 18-июлда чыккан жаңы – №1179 санынан окуй аласыз.

РУБРИКАДАГЫ СОҢКУ КАБАРЛАР
Архив
Комментарийлер (0)
БАШКЫ БЕТ
СОҢКУ КАБАР
СУПЕР-ИНФО
SUPER.KG ВИДЕО
МЕДИА-ПОРТАЛ
Кинозал
ЖЫЛНААМА
Суперстан