Макарондордон түрлөп тамак жасаңыз

Узун, кыска, жалпак, түтүкчө, спираль, үлүл, бантик, кесме түрүндө... Бул макарон азыктарына таандык мүнөздөмө. Бүгүнкү күндө ашканабыздан анын жок дегенде эки түрүн таба алабыз.

Макарон азыктарынан “Помидор ширесиндеги пенне”, “Паппарделле козу карын менен”, “Куш уясы” өңдүү тамактарды түрлөп жасаганды “Супер-Инфонун” жаңы санынан (№779, 6-октябрь, 2017-жыл) окуп үйрөнө аласыз.

"Супер-Инфо" гезитинин №779-жаңы санында...

кошулду
РУБРИКАДАГЫ СОҢКУ КАБАРЛАР
Архив
Комментарийлер (0)
БАШКЫ БЕТ
СОҢКУ КАБАР
СУПЕР-ИНФО
SUPER.KG ВИДЕО
МЕДИА-ПОРТАЛ
Кинозал
ЖЫЛНААМА
Суперстан