Жаз келди, көк чыкты! Көк чөптөрдөн жасалган даамдар кан басымды калыпка келтирип, табитти ачат

Жаз башында көпчүлүк адамдарда чарчаңкы, алсыз абал пайда болот. Дал ушул убакта беде, ат кулак, жалбыз, чалкан, чырыш сыяктуу көк чөптөрдөн түрдүү даамдарды жасап жеш керек. Анткени бул чөптөр мөмө, жашылчалар бышканга чейин адамдын организмин табигый витаминдер менен камсыздай алышат.

Кан басымды калыптандырып, гемоглобиндин санын көбөйтүп, кандын курамындагы канттын деңгээлин азайткыңыз келеби? Анда жаз жаңылыгы болгон көк чөптөрдөн жасалган даамдардын рецепттерин “Супер-Инфонун” жаңы санынан (№804, 30-март, 2018-жыл) окуй аласыз.


кошулду
РУБРИКАДАГЫ СОҢКУ КАБАРЛАР
Архив
Комментарийлер (0)
БАШКЫ БЕТ
СОҢКУ КАБАР
СУПЕР-ИНФО
SUPER.KG ВИДЕО
МЕДИА-ПОРТАЛ
Кинозал
ЖЫЛНААМА
Суперстан