Козу карын тандоону, андан тамак жасаганды үйрөтөбүз. Ал адамдын иммунитетин көтөрөт

Жаз, жай айлары козу карын терүү мезгили. Учурда Кыргыз жеринде анын 2 миңден ашык түрү өссө, алардын 100гө жакын түрүн жегенге болот. Булардын ичинен ашканада эң көп колдонулгандары: шампиньон, вёшенка, маслёнок, лисичка, опёнок, ак козу карын, кайыңчы козу карын жана башкалар.

Козу карын эмнеси менен пайдалуу жана кимдерге жегенге болбойт? Пайдалуу кеңешти жана даамдуу рецепттерди “Супер-Инфонун” жаңы санынан (№808, 27-апрель, 2018-жыл) табасыз.


кошулду
"Супер-Инфо" гезитинин №808-жаңы санында...
РУБРИКАДАГЫ СОҢКУ КАБАРЛАР
Архив
Комментарийлер (0)
БАШКЫ БЕТ
СОҢКУ КАБАР
СУПЕР-ИНФО
SUPER.KG ВИДЕО
МЕДИА-ПОРТАЛ
Кинозал
ЖЫЛНААМА
Суперстан