Холестеринсиз эт. Жылкы эти кимге пайда, кимге зыян?

Чучук, казы-карта, жылкынын этинен жасалган бешбармак... Шилекей актыбы? Өзгөчө кыштын ызгаардуу күндөрүндө булардан кыя кесип жесең ток да, демдүү-күчтүү да жүрөсүң. Жылкы эти башка эттерден эмнеси менен айырмаланат? Кимдерге пайдалуу да, кимдерге жегенге болбойт?

Бул суроолордун жообун, жылкы этинен жасалган тамак-аштын рецепттерин толугу менен “Супер-Инфонун” жаңы санынан (№851, 21-февраль, 2019-жыл) окуй аласыз.


кошулду
ЖАҢЫ САН №851 | Сайкал Садыбакасова: "Келишим менен күйөөгө тийгидей көчөдө калган кыз эмесмин"
РУБРИКАДАГЫ СОҢКУ КАБАРЛАР
Архив
Комментарийлер (0)
БАШКЫ БЕТ
СОҢКУ КАБАР
СУПЕР-ИНФО
SUPER.KG ВИДЕО
МЕДИА-ПОРТАЛ
Кинозал
ЖЫЛНААМА
Суперстан