Балык жүрөк ооруларынын алдын алат. Аны түрлөп бышырганды үйрөтөбүз

Балык жана андан жасалган азыктар баалуулугу боюнча эт азыктарынан кем калышпайт. Алсак, деңиз, океан балыктары майлуу келип, курамында Омега-3 кычкылы көп болсо, дарыя балыктарында да Омега-3 кычкылы бар, белокко бай жана сиңимдүү. Мындан улам адистер жумасына эки жолу балык жеп турууну сунушташат.

Балыктан жасала турган түрдүү даамдардын рецебин “Супер-Инфонун” жаңы санынан (№796, 2-февраль, 2018-жыл) табасыз.


кошулду
"Супер-Инфо" гезитинин №796-жаңы санында...
РУБРИКАДАГЫ СОҢКУ КАБАРЛАР
Архив
Комментарийлер (0)
БАШКЫ БЕТ
СОҢКУ КАБАР
СУПЕР-ИНФО
SUPER.KG ВИДЕО
МЕДИА-ПОРТАЛ
Кинозал
ЖЫЛНААМА
Суперстан